.
 Language Spa : intensieve taal cursus Nederlands, Engels, Frans, Duits, ..., taalbad met Spa  
Welkom op de site van Ecohome Language-Spa voor taal cursussen Frans, Engels, ...
 

L'EcoLearning® 'Feel Better, Learn Better'  maakt integraal deel uit van het LanguageLearning geprogrammeerde ontspanningsmomenten en werken acquisitie en verankering in de hand. Wij bieden u een programma aan van zeven activiteiten in de onmiddellijke omgeving van onze LanguageFarmresortSpa op 60' van Brussel te Sirault. Een dagelijkse activiteit wordt gepland tussen 15u30 en 18u00  in het kader van onze LanguageLearningSpa.  

LiveLanguageLearningSpa. 

 

Sauna

8 plaatsen (90°C) volledig uitgerust en Banya (110°C) met zicht op ons zwembad, lounge en instapdouche.

 

Spa jacuzzi privé & stoombad

met living color led lighting

 

Six Senses EcoLearning® 

droge massageroom met spierstimulatie op programmeerbare hydrojet, lklank- licht, heildrankjes, voor een verhoogde leerreceptiviteit (pre-teaching) en consolidatie  (herhaling memozinnen, vocabulaire en structuren). 

 

BIKING (photo VTT) 

Per fiets of mountainbike in de bosrijke omgeving samen met u trainer. Bezoek het kasteel van Beloeil (XVIIIe eeuw ) "the Belgian Versailles"   

 

GOLF&MANOR 

Lunch, Hight Tea of Practice bij onze buren,  eigenaars van de 18-holes golf "Mont-Garni" met zijn clubhouse in Anglo-Normandische stijl, vroeger bewoond door hogere NAVO officieren. Prachtig voorbeeld van een half open, half bebost golfdomein, ontmoetingsplaats voor Belgische en internationale golfers en vermaarde golftrainers.

 

HORSE-RIDING 

Paardrijden kan ook bij onze vrienden van het Manège Le Yota, Isabelle Detrain  (vice-president Belgian  Stud-Book en Irish Cob)  verwelkomt ons in het Frans, Engels, Nederlands en Duits. Met haar 17 jaar beroepservaring verzekert Isabelle lessen in paardrijden "à la carte" in het paddock of in de nabijgelegen bos. 

 

SCOOTER BALADE TE MONS-BERGEN

Ontdekt met de Piaggio Ape-Calessino Scooter en een officiële gids het Unesco patrimonium van de mooie stad Bergen, culturele hoofdstad 2015 met een 60 minuten durende scooterwandeling. 

 

GRAND  HORNU UNESCO WORLD HERITAGE   

Twee eeuwen avant-garde", zo kan het aanbod van Grand-Hornu worden omschreven. Dit toonbeeld van een authentiek stedenbouwkundig project (sommigen noemen het een Utopia) werd in neoclassicistische stijl opgetrokken en vormt een geheel dat zowel nationaal als internationaal bekend staat voor zijn originaliteit en zijn tijdelijke tentoonstellingen op het vlak van design, hedendaagse plastische kunst. Een bezoek duurt ongeveer één uur. Audio guides worden ter beschikking gesteld in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans. 

 

WAKE-BOARD & WATERSKI

Ontdek eventjes de unieke fun van wakeboard en watedrski in het nabijgelegen Belgian Cable Park.    


 
 

Ecohome : 27, rue du Longfaulx, 7332 Sirault, België - e-mail: ecohome2@skynet.be
Mobiel: +32 (0)494 18 08 41

 
Français
English
 

Ecohome :
27, Rue du Longfaulx
7332 Sirault - België
e-mail:
ecohome2@skynet.be

Mobiel:
+32 (0)494 18 08 41